Previous
Next
  • Thumbnails
  • Fullscreen
  • Go to text

International skole Utrecht

Lærings spiralen

Den kontinuerlige læringsvej spiller en vigtig rolle i vores design for ISUtrecht. Bygningen er designet således, at hver aldersfase har sit eget og indlysende sted i bygningen og på en logisk måde vej til næste fase. Skoletiden bliver således en rejse, hvor kvaliteterne i uddannelsesmiljøet bevæger sig sammen med den bane, som barnet følger. De yngste studerende har et sikkert sted i stueetagen omkring den centrale gårdhave, hvor arkitekturen tilbyder ly og er i mindre skala. Når de studerende bliver ældre og går videre til nye steder i bygningen, åbner arkitekturen sig og forbindelsen med omverdenen bliver stærkere. De kollektive elementer, såsom legerummet, auditoriet, gymnastiksalen og bibliotekerne er optimalt placeret i denne kontinuerlige læringslinje.

Bygherre
SPO Utrecht
Areal
14.500 m²
Årstal
2018
Beliggenhed
Utrecht, Holland
Samarbejde
NEXT Architects
Billeder
EDiT - architectural visualization studio, Christensen & Co.