B116 study units
B116 study units
B116 study units
B116 study units
B116 study units
B116 studieunits
B116 study units
B116 study units
Previous
Next
  • Thumbnails
  • Fullscreen
  • Go to text

Study units

vibrant learning

The new, timeless study units for DTU’s building B116 are designed for group work, informal learning and synergy. The project is part of a transformation and renovation of the unused hallways outside the classrooms in one of the old Koppel buildings at DTU. We transform the unused area into a meaningful space where students can supplement and discuss their knowledge from the formal auditorium lessons.

The comfortable study units shield the groups from each other, which increases concentration in the group work. The cushioned wood gives the furniture a warm and accommodating quality that invites students to academic or social stay after class. This creates a vibrant study environment where it is easy and natural to engage in new knowledge with your fellow students.

Client
Technical University of Denmark (DTU)
Year
2021
Location
Lyngby Campus, DK
Collaborators
Malene Bach / Lightscapes / Mtre
Images
Niels Nygaard