studerende til inventar

Vi søger….

Studerende til opgaver indenfor inventar og wayfinding. Ønsker du at prøve dit fag af i praksis, og har du interesse i at udvikle læringsmiljøer, som fremmer leg og læring ude og inde, både i fremtidens skolemiljøer og i avancerede studiemiljøer på universiteter, så er dette noget for dig.

Vi er…

Christensen & Co Arkitekter er en prisbelønnet arkitektvirksomhed med opgaver både nationalt og internationalt. Vi beskæftiger os primært med lærings- og kulturbyggeri. Vi arbejder integreret med bæredygtighed og FNs Verdensmål i vores projekter. På tegnestuen spænder vi fagligt fra arkitekter og konstruktører til administrativt personale og et par humanister.

Du er…

Du er i gang med at uddanne dig til arkitekt og har en særlig interesse i at få inventar og wayfinding-koncepter til at understøtte de overordnede arkitektoniske rammer. Som person er du er selvstændig og har mod på at bidrage til vores visuelle arbejde med holdning og faglighed.

Du får…

Som studerende hos os bliver du en del af tegnestuens kreative og uformelle arbejdsmiljø. Tegnestuen ligger på Nørrebro midt i et område fyldt med kreative virksomheder. Her arbejder omkring 45 dedikerede og talentfulde kollager i et fagligt fællesskab omkring projekter af høj arkitektonisk kvalitet.


Kontakt

Send din ansøgning, portfolio og CV til [email protected]

Hos Christensen & Co arkitekter arbejder vi målrettet med at skabe en mangfoldig arbejdsplads. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.